Mijn werkwijze

Rome is niet in één dag gebouwd, en grote doelen worden ook niet in één dag behaald. Daarom brengen we samen in kaart wat je precies wil bereiken en wat daarvoor nodig is. We maken een plan van aanpak, bespreken wekelijks je progressie en bespreken naar waar je tegenaan loopt. Ik probeer door je heen te prikken als het nodig is en ik ben er niet om over je te oordelen. In onze intensieve 1-op-1 sessies hoop ik juist dat je je vertrouwd genoeg voelt dat je alles kan delen, ook die ene gedachte die je zelf misschien een beetje gek vindt.

Als afgestudeerd econometrist ben ik dol op analyses maken, en dat is in mijn werk als coach niet anders. Samen gaan we tot de bodem: van jouw doel, van het plan, en van je obstakels. Ik help je met het structureren van je doelen, maar ik ben geen drillcoach. Ik ben liever je maatje – die jou af en toe ook tough love geeft.

Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft en in actie komt, maar uiteindelijk moet je het zelf doen. Zie mij als het spoor onder een trein. Ik leid je in de goede richting, maar jij bent de machinist die de trein in beweging zet. Met de juiste aanpak en mindset kom je er echt, dat geloof ik 100%.

Niet helemaal zeker of wij samen bij het juiste station aankomen?