Bedankt! Ik heb nog iets voor je

Je hebt succesvol het e-book gedownload. Je ontvangt deze binnen enkele minuten op je e-mailadres.
Maar hoe zou jij het vinden als je niet alleen 5 tips krijgt, maar veel meer uitleg en persoonlijke begeleiding krijgt bij het behalen van jouw doel? Tijdelijk ontvang je een gratis 1:1 call van 30 minuten als bonus.

Eindelijk stappen zetten op weg naar jouw doel?

Met deze effectieve methode kom je eindelijk in actie om jouw dromen en doelen te realiseren. Doorbreek uitstelgedragcreëer nieuwe gewoonten en behaal eerste successen op weg naar jouw doel.

Grote kans dat jij dromen of doelen hebt

Groot of klein. Dingen die je graag anders wilt aanpakken. Of het nou gaat om nieuwe gewoonten opstarten of grote doelen bereiken. Zoals mediteren, sporten, een energieker ochtendritueel opbouwen, een marathon lopen, een boek schrijven, een bedrijf opstarten, een cursus maken, of wat dan ook…

Het is vaak lastig om eerste stappen te zetten: Want waar begin ik? Hoe pak ik dit aan? Hoe breek ik een groot doel op in kleine stukjes? En kan ik het wel? Help?!

Daardoor is de kans groot dat je blokkeert en niet in actie komt. Zonde!

Ik weet er alles van...

Vanaf jonge leeftijd ben ik al bewust bezig met het behalen van mijn persoonlijke doelen.
Daardoor heb ik meerdere doelen weten te behalen waar ik ontzettend trots op ben: 

Deze doelen klinken misschien als gigantisch en onhaalbaar...

Maar ook ik ben helemaal bij het begin gestart:

Ondanks deze struggles is het me gelukt om mijn doelen te bereiken

Was ik een geboren musicus, wiskundige, atleet en ondernemer?

Absoluut niet. Je hoeft zeker geen genie te zijn om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wat je doel ook is.

Je wil vooral je doel kunnen opbreken in hele kleine stukjes en eerste stappen zetten. Want dat geeft vertrouwen. En vanuit daar kan je gemakkelijker de volgende stappen zetten. Zo kom je steeds een stukje verder richting jouw doel.

Zo hoef je geen 112 meter hoog te kunnen springen om de Domtoren te beklimmen. Je kan ook 465 keer een trede beklimmen van 25 centimeter. Breek je doel op in kleine stukjes. En blijf stappen zetten.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe pakken we dit aan? Hoe breken we een groot doel op in kleine stukjes? Hoe zorgen we ervoor dat we door blijven gaan en niet opgeven als het lastig wordt? Hoe integreren we het nieuwe doel in ons leven?

Succesverhalen

Gelukkig hoef je dit niet zelf uit te vinden. Laat mij je helpen.

Ik heb de Pak je Potentieel methode ontwikkeld op basis van mijn coaching opleiding, wetenschappelijke inzichten en mijn eigen ervaring. Dit heb ik aangescherpt door feedback van echte ‘potentieelpakkers’: klanten die ik help in het proces op weg naar hun doelen. Daarmee heb ik al meer dan 75 mensen succesvol mogen helpen.

Om hem ook toegankelijk voor jou te maken heb ik deze methode vertaald naar een light ‘startversie’: de Kickstart Cursus die jou helpt opstarten op weg naar jouw doel. Zodat je kan ‘proeven’ hoe goed het voelt als je eenmaal onderweg bent.

Pak je Potentieel Kickstart

Een vliegende start op weg naar jouw doel

 Investering: 197,-

Eenmalig Early Bird aanbod: 97,-

Alleen geldig tussen 3 en 9 oktober 2022

De online cursusomgeving biedt jou het volgende:

Videomateriaal
met theorie

In meer dan 24 video’s deel ik de theorie en leg ik het op verschillende manieren uit, zodat jij het zeker weten begrijpt

Werkboek met
oefeningen 

Je ontvangt een werkboek met oefeningen, waarin je alles kan noteren. De oefeningen corresponderen met de video’s

30 minuten 1:1
voor al je vragen

De cursus is bedoeld om zelfstandig doorheen te lopen. Loop je vast? Dan kan je eenmalig
een 1:1 gesprek van 30 minuten inzetten

Habit tracking
Motivatiesheet

Je ontvangt de bewezen Motivatiesheet, die je gaat helpen om gewoonten bij te houden en nieuw gedrag aan te leren

Wetenschappelijke
inzichten

De video’s en oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de Positieve Psychologie (positivepsychology.com)

Uitvoeren in je
eigen tempo

De cursus is bedoeld om te volgen in 8 weken. Maar je behoudt 6 maanden toegang, zodat je in je eigen tempo de materie kan doorlopen

10 modules komen aan bod:

Je leert hoe je vanuit deze cursus een krachtig fundament neerzet en hoe je zelf in grote mate je eigen succes bepaalt. Je gaat na wat al je toekomstdromen zijn op verschillende vlakken en gaat al concreet aan de slag met de Motivatiesheet. Deze sheet helpt jou om nieuw gedrag eigen te maken.

Je gaat na wat jouw doelen zijn. Uiteindelijk kies je een doel waarmee je in deze cursus aan de slag gaat. We gaan dat doel op de juiste manier formuleren, zodat je de meeste kans van slagen hebt tijdens deze cursus.

We behandelen verschillende soorten motivatie vanuit de positieve psychologie en achterhalen of jouw doel vanuit de juiste motivatie gesteld is. Je kan je doel naar wens aanpassen, zodat je vanuit de juiste motivatie in actie komt.

We behandelen de kracht van gewoonten en je gaat na welke nieuwe gewoonten jij wil aanleren om jouw resultaat- of procesdoelen te behalen. Ook leer ik je alle geheimen over het aanleren van nieuwe gewoonten.

We behandelen de Pak je Potentieel methode waarmee je leert hoe je een groot doel kan opbreken in kleinere stukken. Ook vorm je de hoofdstappen voor jouw eigen doel, zodat je weet wat de belangrijkste elementen zijn.

Je leert hoe je de hoofdstappen van jouw doel kan opbreken in kleine substappen, zodat je inzicht hebt in de concrete en haalbare acties die moeten gebeuren om jouw doel te bereiken.

We bepalen jouw focus voor de resterende periode in deze cursus: een doel wat voor jou realistisch is om te behalen aan het eind van deze cursus. Daarvoor gaan we een plan van aanpak maken.

Je leert wat successen zijn en je leert het belang van successen vieren. We staan stil bij wat voor jou succesmomenten zijn en welke momenten jij op wat voor manier gaat vieren.

We staan stil bij de afleidingen, valkuilen, tegenslagen of beperkende overtuigingen jij kan tegenkomen die jou afhouden van jouw doel. Ook bespreken we hoe je hiermee om kan gaan, zodat je niet uit het veld wordt geslagen.

We naderen het einde. Je wil waarschijnlijk na deze cursus doorgaan met de nieuwe gewoonten en blijven werken aan jouw doel. Je leert verschillende soorten manieren hoe het makkelijker is om vol te houden.

Bonus: inclusief een 30 minuten 1:1 call

Om dieper in te gaan op jouw behoeften en vragen

Zij gingen je voor...

Veelgestelde vragen over de Pak je Potentieel Kickstart

De Pak je Potentieel Kickstart is bedoeld om af te ronden in 8 weken. Je bent ongeveer 3 uur per week bezig voor deze cursusl. In het begin van de cursus bestaat dat met name uit het bekijken van video’s en het maken van oefeningen. Na een paar weken ga je vooral tijd steken in werken aan je eigen doel. Mocht je meer of minder tijd hebben, kan je de cursus ook sneller of langzamer doorlopen.

Je bent ongeveer 3 uur per week bezig voor deze cursus. In het begin van de cursus bestaat dat met name uit het bekijken van video’s en het maken van oefeningen. Na een paar weken ga je vooral tijd steken in werken aan je eigen doel. Mocht je meer of minder tijd hebben, kan je natuurlijk meer of minder progressie maken, naar keuze.

Zeker! Tijdens deze cursus krijg je de hulp om erachter te komen wat je doelen zijn en er een te kiezen waar je mee aan de slag wilt gaan. Zolang je maar de drive hebt om meer uit jezelf te halen.

Dan ben ik er ook voor je. Vaak liggen de doelen van mensen op het gebied van werk of sport. Maar wat je doel ook is: voor alle doelen helpt het als je volgens een gestructureerde aanpak en vanuit de juiste mindset werkt. Daar helpt de Pak je Potentieel Kickstart je bij.

De cursus is bedoeld om in 8 weken te volgen. Maar je behoudt 6 maanden toegang, zodat je uitloop hebt mocht er toch iets tussendoor komen of je meer tijd nodig hebben.

Je mag je vragen aan mij stellen, mocht er iets niet duidelijk zijn. Die zal ik binnen enkele dagen beantwoorden, zodat je niet lang stil hoeft te staan. Mocht je wat langer willen sparren over jouw situatie, kan je daarvoor de 1:1 inplannen.

Er zijn ongeveer net zoveel coaches in de wereld als sterren aan de hemel, en dat betekent dat je heel goed kunt selecteren op de coach die bij jou past. Houd je van iemand die zeer analytisch is, alles weet over motivatie en mindset, en ook nog eens betrokken is? Iemand die door haar eigen ervaring op het gebied van sport, studie en werk precies weet hoe ze doelen moet bereiken? En iemand die alle meesterwerken, theorieën en handleidingen op het gebied van goal achievement van voor naar achter heeft gelezen? Dan zit je bij mij goed.

Absoluut! Ik heb de opleiding basis coach afgerond bij Sonnevelt. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van goal achievement, positieve psychologie, persoonlijke effectiviteit en motivatie. Daarnaast ben ik CrossFit trainer en werk ik momenteel ook als manager bij een groot e-commerce bedrijf. Hierin begeleid ik collega’s ook om hun doelen te bereiken en alles uit zichzelf te halen.

Ja, natuurlijk! Ik bied gratis doelengesprekken aan, waarin we elkaar leren kennen en we kijken of je alvast een paar eerste stappen kunt maken met (het vaststellen van) je doel. Ook geef ik eerlijk bij je aan of ik denk dat ik je verder kan helpen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier

Pak je Potentieel Kickstart

Een vliegende start op weg naar jouw doel

 Investering: 197,-

Eenmalig Early Bird aanbod: 97,-

Alleen geldig tussen 3 en 9 oktober 2022