Goede voornemens challenge

"Succesvol met nieuwe voornemens"

Het nieuwe jaar komt er weer aan. Een nieuw jaar vol mogelijkheden en nieuwe kansen.

Misschien herken je het wel: je denkt na over wat je volgend jaar anders wil doen…

Toch maar eens aan je lifestyle werken, starten met sporten of mediteren, eindelijk die klusjes in huis oppakken die je al even uitstelt of niet meer zo lang op je telefoon scrollen. Meer tijd steken in goede relaties, of meer de tijd nemen voor je eigen ontspanning. Genoeg nieuwe voornemens te bedenken!

Waarschijnlijk heb je jezelf in het verleden vaker een voornemen gesteld. En is het niet altijd gelukt om dit te behalen. Vol goede moed ga je van start, maar halverwege raak je de motivatie kwijt.

En dat frustreert je. Logisch, want je weet dat je het kan en dat je meer kan bereiken. Maar het komt er niet helemaal uit.

Hoe mooi zou het zijn als het je eindelijk lukt om dat goede voornemen dit jaar wel te behalen? Om vol energie, zelfvertrouwen en positiviteit het nieuwe jaar van start te gaan?! Laat mij je helpen.

In de Goede voornemens challenge bepalen we met welk goed voornemen jij aan de slag gaat. We staan stil bij waarom dit zo belangrijk voor jou is, want dit motiveert jou als het zwaar wordt. Ook krijg je veel tips, motivatie en inspiratie en ga je aan de slag met jouw eigen motivatiesheet.

Hoe ziet dat er concreet uit?

  • We starten met een online groeps kick-off op dinsdag 28 december om 20 uur
  • Ruim vier weken lang (1 t/m 31 januari) ga jij aan de slag met het door jou gekozen goede voornemen
  • Tussendoor ontvang je berichten en video’s vol met tips en inspiratie
  • Halverwege januari check ik 1-op-1 bij jou in om te kijken hoe het gaat en waar je bij kan sturen
  • Op maandag 17 januari om 20 uur vindt de online groeps motivatie boost plaats
  • We sluiten af met een gezamenlijke online terugblik op dinsdag 1 februari om 20 uur

Aan het eind van deze gratis challenge heb jij jouw nieuwe voornemen succesvol behaald, of heb je meer inzicht opgedaan in wat er nog nodig is om het te behalen. Ook barst je van de positieve energie, zodat je 2022 bruisend van start bent gegaan. Klinkt goed, of niet 😉

Kies voor de gratis Goede voornemens challenge als je:

Schrijf je hier in