Veelgestelde vragen

Zeker! Je doel kan namelijk ook zijn: ik wil erachter komen wat ik wil in mijn werk. Zolang je maar de drive hebt om aan de slag te gaan en weet in welke algemene richting je wil werken, kunnen we samen starten.

Dan ben ik er ook voor je. Vaak liggen de doelen van mensen op het gebied van werk, bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf of een carrièreswitch. Maar of je nu je leefstijl naar een hoger niveau wil tillen, sportieve doelen wil behalen, een boek wil schrijven, of een ander creatief project wil starten: voor alle doelen waarbij een doelgerichte structuur, een sterke mindset en een flink portie geduld nodig is, zijn wij een match. 

Allebei is mogelijk. Wil je liever face to face afspreken, dan zien we elkaar in Utrecht. Woon je in Groningen, de Pyreneeën of zit je net in Tokio, dan kan het natuurlijk ook online.

Absoluut! Ik heb de opleiding basis coach afgerond bij Sonnevelt. Daarnaast ben ik CrossFit trainer en werk ik momenteel ook als manager bij een groot e-commerce bedrijf. Hier begeleid ik collega’s ook om hun doelen te bereiken en alles uit zichzelf te halen.

Er zijn ongeveer net zoveel coaches in de wereld als sterren aan de hemel, en dat betekent dat je heel goed kunt selecteren op de coach die bij jou past. Houd je van iemand die zeer analytisch is, alles weet over motivatie en mindset, en ook nog eens betrokken is? Iemand die door haar eigen ervaring op het gebied van sport, studie en werk precies weet hoe ze doelen moet bereiken? En iemand die alle meesterwerken, theorieën en handleidingen op het gebied van goal setting van voor naar achter heeft gelezen? Dan zit je bij mij goed. Maar mocht je meer willen weten over mij, kijk dan even hier.

Ja, heel graag zelfs! Ik bied gratis doelengesprekken aan, waarin we elkaar leren kennen en we kijken of je alvast een paar eerste stappen kunt maken met (het vaststellen van) je doel. Wil je hier meer over weten, klik dan hier